About Us

Biztosan.com > About Us

Csak jó emberekkel dolgozunk

Csapatunk tapasztalt és szakképzett munkatársakból áll. Munkavállalóink egy része már több mint 30 éve biztosítási területen dolgozik. Fontos számunkra a gyorsaság, rugalmasság és első sorban a szakértelem! Nálunk a nyers őszinteséget és szaktudást kapnak az ügyfelek, púder és varázslat nélkül. Együttesen közel több mint 3200 ügyfél választott már minket, akiknek a biztosítási és megtakarítási szerződését egyaránt naprakészen kezeljük és értéken tartjuk.

Csapatunk hitvallása a win-win hozzáállás. A hosszú távú, jól működő kapcsolatok. Ügyfeleink mellett állunk a szerződés megkötésétől annak zárulásáig vagy a káresemény kifizetéséig. Ha úgy érzed, hogy számodra is fontosak ezek az értékek és szívesen dolgoznál egy fiatalokból álló dinamikus csapat tagjaként ne habozz! 

Tapasztalt, szakértő, ügyfélközpontú csapat.

A Biztosan.com csapata egy innovatív online platformot hoztunk létre, mellyel segítjük a felhasználókat abban, hogy megtalálják a legjobb biztosítási és pénzügyi termékeket, valamint szakértő tanácsadókkal konzultálhassanak. Célunk, hogy egyszerűbbé és átláthatóbbá tegyük a biztosítási és pénzügyi döntéseket, és segítsünk a felhasználóknak biztosítani jövőjüket.

0 +

Éves tapasztalat

0 +

Biztosított Ügyfél

0 %

Biztonság

0 +

Fős tanácsadói csapat

Úgyérzed benned is megvan. Csatlakozz hozzánk