Kockázati életbiztosítás

Gondoskodjon családja biztonságáról

Gondoljon bele, mi lesz azután a családjával, ha bekövetkezik egy tragédia! Egy elvesztett családtag nem pótolható, de az életbiztosítás enyhítheti a tragédia kapcsán felmerülő anyagi terheket.A magas összegű kifizetések révén a család a megszokott életszínvonalán élhet tovább. Amíg megteheti, addig gondoskodjon családja jövőjéről! Ebben segít Önnek mi, hogy a legmegfelelőbb összetételű biztosítást választhassa.

Készüljön fel a váratlanra!

ajánlatkérés

Miért válassz minket

Támogatjuk az egészségtudatosságot

Amennyiben egészségtudatos életmódot folytat, óvja fizikai, szellemi épségét, azt Társaságunk is honorálni fogja. Nem dohányzó ügyfeleinknek kedvezőbb díjat kínálunk. Jó egészségi állapota alapján – egyéni elbírálás eredményeként – a biztosító megemelheti a kezdeti biztosítási összeget, így változatlan díj mellett Ön magasabb védelmet kap.

Papa-Mama szolgáltatás

A biztosított szülő halála esetén, abban az esetben, ha 1 év alatti gyermek is él vele egy háztartásban, további anyagi támogatást adunk. Az alapbiztosításban kifizetésre kerülő összeget 10%-kal megemeljük (min. 1.000.000 Ft, max. 3.000.000 Ft), hogy enyhítsük a felmerülő anyagi terheket.

Kiegészítő biztosítások nőknek és férfiaknak

Nőknek 24-féle (speciális női élethelyzetekre is), férfiaknak 22-féle kiegészítő biztosítást kínálunk az alapbiztosítás mellé.

Díjazzuk hűségét

Szerződéskötésének vagy a társbiztosított bevonásának 5. évfordulójától 6 éven át az adott évben aktuális biztosítási összeg 5%-ával növeljük biztosításának értékét, amennyiben a biztosított életkora a biztosítás kötésekor vagy biztosításba vonásakor 18-49 év közé esik.

Rugalmas konstrukció

5 – 40 éves időtartamra köthető. A díjfizetési gyakoriság az Ön választása szerint lehet havi, negyedéves, féléves vagy éves.

Együttműködés lépései

Telefonhívás

Szakértő kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot és egy személyes időpontot egyeztet Önnel, amely keretén belül részletesen át tudják beszélni a lehetőségeit.

Testreszabás

A találkozó során munkatársunk felméri az Ön igényeit és előkészíti az Ön számára legmegfélőbb megoldást.

Szerződéskötés

A megbeszéltek alapján digitálisan is rögzítésre kerülnek az igényei, valamint feltöltésre kerül az egyedi ajánlata.

Utánkövetés

A szerződéskötés után sem marad egyedül! Csapatunk folyamatosan kapcsolatban marad Önnel. Rendelkezésére állunk közvetlenül várakozás és hosszas procedúrák nélkül.

Gyakori kérdések

Térít a biztosító?

Természetesen igen. A szerződéskötéskori feltételek és paraméterek alapján. A közel 10 éves pályafutásunk során rengeteg ügyfelünkkel vittük végig a kárügyét a bejelentéstől a kifizetésig.

Mi lesz, ha meghalok? Ki kapja a pénzt?

Kockázati életbiztosítás esetében tudunk megadni haláleseti kedvezményezettet, így vagy a természetes örökös, vagy az általunk megjelölt személy kapja az összeget.

Lehet az egész család számára egy biztosítás?

Igen lehet. Egy társbiztosított pluszban és gyermekek is bevonhatóak a szerződésbe.

Hány éves korig lehet kötni?

Belépés: 18-70 év, kilépés: 80 év

Van várakozási idő?

Igen, van. 6 hónap (kivéve baleset esetén). Orvosi vizsgálat esetén nincs várakozási idő.

Hogy fizethetem?

Csoportos beszedéssel, rendszeres bankkártyás vagy egyedi átutalással.

 

Gondoljon családjára is

Letölthető brossúránk segít az életbiztosítási opciók és kockázatok jobb megértésében. A dokumentum részletesen ismerteti az életbiztosítások fajtáit és a különböző ajánlatok előnyeit és hátrányait, így segít Önnek meghozni a legjobb döntést. Ingyenesen letölthető, hogy pontosan megismerje a lehetőségeit és biztonságban érezze magát a jövőre nézve.


eletbiztositas_bros_1
eletbiztositas_bros_2

Vegye fel a kapcsolatot, és segítünk megtervezni jővőjét