EUR/USD megtakarítás

Szeretné egyszerűen befektetni pénzét?

A jelenlegi inflációs környezetben és a bizonytalan gazdasági helyzetben nehéz megtalálni megtakarításunk számára a megfelelő befektetést.

Az  EUR/USD életbiztosítást kifejezetten azok számára kínáljuk, akik a forint hosszútávú gyengülésére számítanak, így inkább euróban vagy amerikai dollárban szeretnék tartani megtakarításukat.

ajánlatkérés

Miért válassz minket

Kiknek ajánljuk?

Azoknak, akik euróban vagy amerikai dollárban tesznek szert bevételre, vagy megtakarításaik egy részét euró vagy amerikai dollár alapú eszközalapban szeretnék tartani, és megtakarításuk értékét lehetőség szerint növelni kívánják.

Miért ajánljuk?

Megtakarítását olyan devizában tarthatja, mint az euró és az amerikai dollár.

Árfolyamnyereséget realizálhat a befektetési eszközalapok teljesítményéből.

Az eszközalapok révén elismert hazai és nemzetközi alapkezelők befektetési alapjai érhetők el, amelyből céljainak és kockázatvállalási hajlandóságának a leginkább megfelelő portfóliót állíthatja össze szakértői segítséggel.

Milyen területekbe, szektorokba fektethet?

Szabadon összeállítható portfólióba 10 eszközalapból válogathat, köztük a nagy múltú és a többszörösen díjnyertes Aegon Alapkezelő és más elismert nemzetközi alapkezelők kínálatából.

Az eszközalapok révén olyan régiók és jól teljesítő vagy nagy fejlődési potenciállal rendelkező iparág eredményeiből részesülhet, mint például a gyógyszeripar, valamint olyan vállalatok részvényei is elérhetőek általuk, melyek működésében kiemelkedő fontossággal bír a környezetvédelem és a társadalmi értékek megóvása.

Életbiztosítás vagy megtakarítás?

Mindkettő: eszközalapjai révén kiváló befektetési lehetőséget kínál, ugyanakkor az Aegon Jáde életbiztosítás 6.000 EUR/USD biztosítási összegű baleseti halál kockázatra vonatkozó biztosítást is tartalmaz a tartam végéig, amelynek éves díja 12 EUR/USD.

Biztosítási esemény és szolgáltatások

Haláleset: Tartam közben bekövetkező halál esetén a biztosító a megtakarítási számlák aktuális, együttes értékét fizeti ki a kedvezményezett(ek)nek.

Baleseti halál: Tartam közben bekövetkező baleseti halál esetén a megtakarítási számlák aktuális, együttes értéke mellett a biztosító további 6.000 EUR-t/USD-t is kifizet a kedvezményezett(ek)nek.

Lejárat: A szerződés lejárata esetén a megtakarítási számlák aktuális, együttes értéke kerül kifizetésre.

Menedzselje egyszerűen portfólióját!

A 10. és a 15. biztosítási évfordulón ügyfélbónuszok kerülnek jóváírásra számláján úgy, hogy azok a szerződés készpénzértékét növeljék. A jóváírás évfordulójáig befizetett legkisebb mértékű havi – havitól eltérő díjfizetési gyakoriság esetén egy hónapra eső – teljes díj 12-szeresének 70%-a a 10. évfordulón és 30%-a a 15. évfordulón.

Az ügyfélbónusz nem kerül jóváírásra, ha az ügyfélbónusz elszámolásának esedékességéig a szerződés díjnemfizetés miatt megszűnik, a megtakarítás szüneteltetésre kerül, díjmentesítetté válik a szerződés, vagy visszavásárolják, illetve ha bármilyen biztosítási esemény következik be.

Menedzselje egyszerűen portfólióját!

Online Ügyfélszolgálatunkon keresztül bármikor figyelemmel követheti befektetésének alakulását, akár otthona kényelméből is, és ha szeretné, befektetési egységeit ingyenesen* átcsoportosíthatja.

Együttműködés lépései

Telefonhívás

Szakértő kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot és egy személyes időpontot egyeztet Önnel, amely keretén belül részletesen át tudják beszélni a lehetőségeit.

Testreszabás

A találkozó során munkatársunk felméri az Ön igényeit és előkészíti az Ön számára legmegfélőbb megoldást.

Szerződéskötés

A megbeszéltek alapján digitálisan is rögzítésre kerülnek az igényei, valamint feltöltésre kerül az egyedi ajánlata.

Utánkövetés

A szerződéskötés után sem marad egyedül! Csapatunk folyamatosan kapcsolatban marad Önnel. Rendelkezésére állunk közvetlenül várakozás és hosszas procedúrák nélkül.

Gyakori kérdések

Nekem kell kezelni a befektetéseimet?

Természetesen segítünk benne.

Milyen devizában lehet megtakarítást kötni?

Euró vagy Dollár

Mennyi a minimum díj?

Éves szinten 1800 Eur/USD

 

Ingadozó árfolyamok? keressen rajta!

Miért válassza a Biztosan.com euró vagy dollár alapú megtakarításait? Ingyenes brossúránk tartalmazza a fontos információkat, segít kiválasztani a legmegfelelőbb lehetőséget. Töltse le brossúránkat, ismerjék meg megtakarítási lehetőségeinket!

 

eurusd_bros_1
eurusd_bros_2

Vegye fel a kapcsolatot, és segítünk megtervezni jővőjét


*egyéb esetben az átcsoportosított összeg 0,5 %-a.